میزبان, نقد و بررسی کتاب میزبان |
تنظيمات
|
| roxi |
شماره پست: #1
|
||||||||||
|
سلام!
استفنی میر غیر از مجموعه ی گرگ و میش یک کتاب دیگه هم منتشر کرده به اسم میزبان که این کتاب به تازگی و حدود یک ماه است که در ایران ترجمه شده. وقتی این کتاب منتشر شد تو صفحه ی اصلی سایت یک پست راجع به اطلاعاتش زده شد. به همین خاطر فکر کردم تا الان خیلی از شما کتاب میزبان رو خوندین .این تاپیک برای اینه که نظرتون رو راجع به این کتاب و شخصیت هاش بگین.لطفا به شخصیت های کتاب توهین نکنین که یه وقت دعوا نشه! و قوانین انجمن رو هم رعایت کنین. مرسی! ------------------------------------------------------------ ایان یا ادوارد؟! جرد یا جیکوب؟! میزبان رو خوندین؟! ------------------------------------------------------------------------------------------------ you would not believe your eyes, if ten milion fireflies, lit up the world as i fell asleep, cause they fill the open air, and leave teardrops everywhere, you think me rude but i would just stand down, stare. i like to make myself believe , that planet earth turns slowly, it's hard to say that i rather stay awake when i'm asleep, cause every thing is never as it seems.... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 31 نفر تشکر کرده اند |
Lady Shadow Volturi,florance,Darren Shan1,bella-mahshad,Melody,NIUSHA,raz,lord of shadows,golnooshm94,Renesmee C Cullen,misssdandelion,bella2012,mahshid vampire 666,vampaneze,sheyda,parenoid,jasmine-pattinson,Maryam-Pattinson,paradise,mr.vampire,miss Vampire,m.m marea,hodong,Tala.M,aylar,جسپر هیل,shivana,Melani,bella culen,mana,رها |
| Shadowsong |
شماره پست: #2
|
||||||||||
|
سلام دوست عزیز !!!!!!!!!!!!!!!!!
تاپیک جالبی زدی !!! من میزبان رو نخوندم گذاشتم برای بعد امتحانا !!! ولی پشتشو خوندم !!! خیلی خلاصه جالبی داره !!! به زودی این کتابو می خونم و تو این تاپیک راجعش نظر می دم ! قطرش تقریبا اندازه سپیده دمه !!! فکر کنم نصفش سانسور شده !!!! مرسی که این تاپیکو زدی ! ------------------------------------------------------------ فصل چهارم راهبه ی ماه بالاخره آماده شد ! ************************** TEAM VOLTURI TEAM ARO |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 1 نفر تشکر کرده اند |
| maryam |
شماره پست: #3
|
||||||||||
|
سلام
من چند تا از فصل هاشو خوندم ولی کاملشو نه به نظرم باید کتاب خوبی باشه چهار شنبه که می رم کتاب فروشی حتما می خرمش بعد از اینکه کامل خوندمش حتما میام و کامل نظرمو راجب کتابش می گم اگه چهار شنبه گیرش آوردم حتما تا جمعه تمومش می کنم مرسی از تایپیکت باحالت پيام ويرايش شد Darren Shan1 - 17 فروردين 1389 15:53 ------------------------------------------------------------ فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزا بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهند
کوروش کبیر به یزدان اگر ما خرد داشتیم .... کجا این سرانجام بد داشتیم فردوسی به اعتقاداتون محکم بچسبید تا دیگران هم به آنها احترام بگذارند گارو ( سه گانه وراثت - کتاب 1 - اراگون ) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| NAMIRA |
شماره پست: #4
|
||||||||||
|
چرا میای انجمن باس دوباره وارد شی ؟؟؟؟ به من گفت "مهمان" !! خیلی ناراحت شدم ..... خوب دیه قبل از اینکه اخطار بگیرم می خواستم بگم : ببخشیدا... ------------------------------------------------------------ خدا از ادیسون پرسید: ای بنده بگو در جهان چه کردی؟ ادیسون گفت: من الکتریسیته را اختراع کردم، که با آن خانهها روشن شد، کارخانهها بخاطر برق بوجود آمدند، مردم غذایشان را با آن گرم میکردند و… خدا گفت: ای بنده! بگو ببینم رسانه ملی هم از طریق الکتریسیته بوجود آمد؟ ادیسون سرش را پایین انداخت و خود مسیر جهنم را در پیش گرفت..! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 2 نفر تشکر کرده اند |
| لیا |
شماره پست: #5
|
||||||||||
|
مرسی رکسانا جون واقعا تایپیک جالبی زدی
من هم چند جلدشو خوندم ولی میگم تورو خدا الان نزنینش بازم مرسی تایپیک جالبیه ------------------------------------------------------------ خلایق هر چه لایق |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| roxi |
شماره پست: #6
|
||||||||||
|
مرسی از همتون که اومدین اینجا!
این طور که معلومه هنوز خیلی ها کتابو نخوندن. داستانش جوریه که 90% کسایی که خوندن ازش خوششون اومده. Florance, بهتره کتاب رو بخری.الان تقریبا همه ی کتاب فروشی ها دارنش.اما می گردم اگه لینک دانلودش رو پیدا کردم برات می ذارم.ولی بگو کتاب فارسی برات بذارم یا انگلیسی؟! َAthena Shadowsong, من کتاب رو به زبان اصلی نخوندم ولی گذاشتم برای 2-3 هفته ی دیگه که امتحانام تموم شد.به همین خاطر نمی دونم که چقدر سانسور داره ولی تو ترجمه اش یه جاهایی کاملا معلوم بود که سانسور شده. اگر کسی کتاب رو به انگلیسی خونده و می دونه که کجا ها سانسور شده،لطفا کمک کنه تا قسمت های سانسور شده رو بزاریم.ولی اگه کسی نخونده بود من خودم تا چند وقت دیگه این کار رو می کنم. پيام ويرايش شد roxana - 17 فروردين 1389 17:58 ------------------------------------------------------------ ایان یا ادوارد؟! جرد یا جیکوب؟! میزبان رو خوندین؟! ------------------------------------------------------------------------------------------------ you would not believe your eyes, if ten milion fireflies, lit up the world as i fell asleep, cause they fill the open air, and leave teardrops everywhere, you think me rude but i would just stand down, stare. i like to make myself believe , that planet earth turns slowly, it's hard to say that i rather stay awake when i'm asleep, cause every thing is never as it seems.... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| NAMIRA |
شماره پست: #7
|
||||||||||
|
قربونت که انقد زود جواب دادی ...
راستی خوب .... فارسی دیه... من انگلیشم هنو فول نشده که کتاب بخونم!!!! بازم ممـــــــــــــــــــــــــنون.. -------------------------------------------------------- خوب من دیه پست جدا ندادم چون میدونم کچلم میکنین !!!! به افتخار رکسی جونم که پیدا کرده فصلا رو!!! راستی من که همینطوری هی نظر میدم که تاپیک از لیست آخرین ارسال ها در نیاد!!!! پيام ويرايش شد florance - 17 فروردين 1389 19:57 ------------------------------------------------------------ خدا از ادیسون پرسید: ای بنده بگو در جهان چه کردی؟ ادیسون گفت: من الکتریسیته را اختراع کردم، که با آن خانهها روشن شد، کارخانهها بخاطر برق بوجود آمدند، مردم غذایشان را با آن گرم میکردند و… خدا گفت: ای بنده! بگو ببینم رسانه ملی هم از طریق الکتریسیته بوجود آمد؟ ادیسون سرش را پایین انداخت و خود مسیر جهنم را در پیش گرفت..! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Tara |
شماره پست: #8
|
||||||||||
|
سلــام!
اولا مرسی از تاپیک باحالت! من میزبانو نخوندم...خیلی دلم می خواد بخونم....این طور که معلومه اینم مثل توایلایت خیلی قشنگه البته مطمئنم به پای توایلایت نمی رسه نه؟!! ولی کلا..... اگه گیرش آوردی حتما لینکشو بذار ...یه دنیا ممنون می شم.... هر وقت خوندمش حتما حتما میام این جا نظرمو می گم! رد خور نداره! حالا یه کم رو مخ مامانم اینا کار می کنم تا ببینم چی میشه!!! پ.ن: راستی نگه تو کتابش سانسورم داره؟ در دانش بهمن که سانسور نداره؟از همون انتشاراته دیگه درسته؟ ------------------------------------------------------------ کسی که با خودش حرفای با معنی می زنه دیوونه تر از کسی که به دیگران حرفای بی معنی می زنه نیست |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| rAz |
شماره پست: #9
|
||||||||||
|
سلام عزیییییییییزم!!
من 2 فصل اول میزبان رو خوندم،زیاد خوشم نیومد. به 2 دلیل اول اینکه حس کردم شبیه کتابای "ایزاک آسموف" هست و من از کتاباش خوشم نمیاد.حس بدی بهم میده(با این وجود همه رو خوندم! !! ) دوم اینکه زمانی که میزبان رو شروع کردم، به شدت توی تب تویلایت بودم و اون کتاب به دلم ننشست اما این تاپیک رو که دیدم،یهو حس کردم که واجبه میزبان رو بخونم! ممنون رکسانا جون پيام ويرايش شد raz - 17 فروردين 1389 18:56 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 3 نفر تشکر کرده اند |
| roxi |
شماره پست: #10
|
||||||||||
|
Florance,
پس وقتی پیدا کردم می ذارم! Tara, از همون انتشاراته و مترجم اش هم شهناز کمیلی زاده،همون مترجم کسوف و سپیده دم هست.مترجم سعی کرده تا جایی که میشه سانسور نکنه ولی یه جاهایی کاملا معلومه. rAz, سلام!! مرسی که اومدی!! منم اول که خوندم همین حس بهم دست داد ولی به اصرار دوستم که کتابو خونده بود ادامه دادم...از فصل 10-11 داستان خیلی قشنگ میشه...از جایی که آواره سعی می کنه با ملانی دوست بشه و..... خب اگه موافق باشین، برای اینکه داستان لو نره،تا وقتی که کتاب رو نخوندین بحث و نقد رو شروع نمی کنیم. پيام ويرايش شد roxana - 17 فروردين 1389 20:37 ------------------------------------------------------------ ایان یا ادوارد؟! جرد یا جیکوب؟! میزبان رو خوندین؟! ------------------------------------------------------------------------------------------------ you would not believe your eyes, if ten milion fireflies, lit up the world as i fell asleep, cause they fill the open air, and leave teardrops everywhere, you think me rude but i would just stand down, stare. i like to make myself believe , that planet earth turns slowly, it's hard to say that i rather stay awake when i'm asleep, cause every thing is never as it seems.... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 5 نفر تشکر کرده اند |
| behnaz |
شماره پست: #11
|
||||||||||
|
سلام دوس جونننن
مرسی تاپیک جالبی زدی،مخصوصاًالان که این کتاب قراره فیلم بشه من خودم کتاب رو خوندم البته سری توالایت رو بیشتر خوشم اومد ولی انصافاًاین رو هم قشنگ نوشته مرسی ------------------------------------------------------------ روزگار عجیب آقای بازیگر |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Alice Cullen |
شماره پست: #12
|
||||||||||
|
سلام از تایپکت در این مورد ممنونم من به عنوان کسی که این کتابو خونده میگم که کتاب خوبیه ولی در کل من مجموعه توایلایتو بیشتر می پسندم!این کتاب به نظرم ترسناکتر و جنجالی تر از توایلایته!
------------------------------------------------------------ "You truly are one frightening little monster." Jasper Hale to Alice Cullen ......................................................... always see the future jackli&ashson be together no matter what happens i am the next Alice go ask Alice(she knows everything) it's all about Alice |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| robsten |
شماره پست: #13
|
||||||||||
|
رکسانا جان , سلام دوست خوبم
راستش من خودم دنبال بودم که کتاب رو بخونم اما به خاطر درسام یکم با مشکل روبه رو میشدم اما خوب به نظر میاد جالب باشه اما خوب فکر کنم توایلایت یه جیز دیگه است اما سعی میکنم توی این چند روز کتاب رو بخرم و شب ها بعد از درس هام کتاب رو بخونم اما ممنون تاپیک جالبی زدی رکسانای عزیزم کتاب رو که خوندم میام حتما نظرم رو میگم ________________________________________________ کلیپ های ریمیکس شده توایلایت |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| NAMIRA |
شماره پست: #14
|
||||||||||
|
اینجوری که نمیشه!!!
خیلی ها (از جمله من )هنوز نخوندنش!! ما اینجا در مورده چی نظر بدیم؟! میگم نمیشه کتابو واسه دانلود بزاری زودتر! ------------------------------------------------------------ خدا از ادیسون پرسید: ای بنده بگو در جهان چه کردی؟ ادیسون گفت: من الکتریسیته را اختراع کردم، که با آن خانهها روشن شد، کارخانهها بخاطر برق بوجود آمدند، مردم غذایشان را با آن گرم میکردند و… خدا گفت: ای بنده! بگو ببینم رسانه ملی هم از طریق الکتریسیته بوجود آمد؟ ادیسون سرش را پایین انداخت و خود مسیر جهنم را در پیش گرفت..! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| sh.r |
شماره پست: #15
|
||||||||||
|
درود
من ميزبانو تو عيد خوندم.به نظرم كتاب خوبيه ! در كل خيلي تخيليه ميزنه كه من دوس دارم! راستي من قبل از اين كه بخونمش شنيده بودم براي رده سنيه بزرگسال هاست ولي من يكي كه فك نمي كنم چون حتي خيلي كمتر از سپيده دم مورد داره؟!!! شايد هم سانسور شده و من نفهميدم.!! ولي مجموعه ي توايلايت يه چيزه ديگس همين ديگه بدرود ------------------------------------------------------------ زمان ، طولانی می شود برای کسانی که غصه دارند ، کوتاه می شود برای کسانی که شاد هستند ، دیر می گذرد برای کسانی که منتظر هستند ، زود می گذرد برای کسانی که عجله دارند ، اما ابدی می شود برای کسانی که عاشق هستند ! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| roxi |
شماره پست: #16
|
||||||||||
|
من کتاب میزبان رو برای دانلود پیدا کردم اما مشکل اینه که فقط 10 فصلش رو گذاشتن.فعلا من همین 10 فصل رو کم کم براتون می ذارم تا وقتی که بقیه اش رو هم پیدا کنم.
اینم مقدمه و فصل اول : The Host-preface The Host-chapter1 بعد از خوندن هر فصل،نظرتون رو بگین. پيام ويرايش شد roxana - 18 فروردين 1389 16:13 ------------------------------------------------------------ ایان یا ادوارد؟! جرد یا جیکوب؟! میزبان رو خوندین؟! ------------------------------------------------------------------------------------------------ you would not believe your eyes, if ten milion fireflies, lit up the world as i fell asleep, cause they fill the open air, and leave teardrops everywhere, you think me rude but i would just stand down, stare. i like to make myself believe , that planet earth turns slowly, it's hard to say that i rather stay awake when i'm asleep, cause every thing is never as it seems.... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 11 نفر تشکر کرده اند |
| dorrin |
شماره پست: #17
|
||||||||||
|
سلام
منم قبل از اين كه اين كتاب چاپ بشه 10 تا فصل اينترنتيشو گرفته بودم با مقدمش! مقدمشو خوندم انقدر گيج شدم كه خدا مي دونه! برا همين اصلا دنبالشو نگرفتم! اما دوستم ديروز بهم گفت كه چند فصل اولش اينجوريه و درست مي شه! نمي دونم! قرار فردا شروع كنم به خوندن. بازم نظرم رو مي گم حتما ------------------------------------------------------------ گروه رپ The Vampires And Werewolves تقدیم می کند ! اعضا : پسر مرده ، KRATOS ، SARVI CULLEN ، LADY SHADOW VOLTURI ،TANIA DZ ، به سرپرستی :LADY SHADOW VOLTURI هم اکنون به ما بپیوندید در تاپیک THE TWILIGH SAGA RAPS |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| NAMIRA |
شماره پست: #18
|
||||||||||
|
ممنـــــــــــــــــــــــون از دوست خوشقولم !!!
استی من دانلود کردم باز نمیشه !! چی کار کنم ارور میده!! help me!!!!!!!!!!!! ------------------------------------------------ شنیدین میگن گر صبر کنی ز قوره ... اینا من انقدر زور زدم تا درس شد!!! بم تبربک نمیگین؟؟؟ باش... بازم مرســــــــــــــــــــــــــــی از رکسانای عزیزم پيام ويرايش شد florance - 18 فروردين 1389 20:24 ------------------------------------------------------------ خدا از ادیسون پرسید: ای بنده بگو در جهان چه کردی؟ ادیسون گفت: من الکتریسیته را اختراع کردم، که با آن خانهها روشن شد، کارخانهها بخاطر برق بوجود آمدند، مردم غذایشان را با آن گرم میکردند و… خدا گفت: ای بنده! بگو ببینم رسانه ملی هم از طریق الکتریسیته بوجود آمد؟ ادیسون سرش را پایین انداخت و خود مسیر جهنم را در پیش گرفت..! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| behnaz |
شماره پست: #19
|
||||||||||
|
سلام دوستان
میگم مرسی از لینک دانلود ولی کتابش همون مترجم دو جلد آخر سری توالایت ترجمه کرده درسته به خوبی مترجم دو جلد اول نیست ولی خوب سانسوری هم نداره البته باز نظر منه این راستی بیان در مورد موضوعش اگه ایراد نداره یه کم بحث کنیم پيام ويرايش شد misssdandelion - 19 فروردين 1389 01:09 ------------------------------------------------------------ روزگار عجیب آقای بازیگر |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 4 نفر تشکر کرده اند |
| roxi |
شماره پست: #20
|
||||||||||
|
dorrin,
منم اول همین حسو داشتم ولی یه کم که داستان جلو می ره،دیگه نمی تونستم کتابو بذارم زمین! Florance, خواهش می کنم عزیزم! اجازه بده من خودم یه بار دانلود کنم ببینم چه اروری می ه.... برات درستش می کنم. M.dandelion, خواهش می کنم دوست خووووبم! آخه خیلی ها نخوندن...اگر صحبت کنیم شاید داستان لو بره...بذار حداقل یکی -دو فصل بخونن بعد. بعد از ویرایش: Florance, من خودم از همون لینک ها دانلود کردم و بدون هیچ اروری باز شد....مطمئنی که adobe reader داری؟ پيام ويرايش شد roxana - 19 فروردين 1389 02:53 ------------------------------------------------------------ ایان یا ادوارد؟! جرد یا جیکوب؟! میزبان رو خوندین؟! ------------------------------------------------------------------------------------------------ you would not believe your eyes, if ten milion fireflies, lit up the world as i fell asleep, cause they fill the open air, and leave teardrops everywhere, you think me rude but i would just stand down, stare. i like to make myself believe , that planet earth turns slowly, it's hard to say that i rather stay awake when i'm asleep, cause every thing is never as it seems.... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 7 نفر تشکر کرده اند |
| « · ساير كتاب ها · » |